Кошик
902 відгуків
Найкращі саджанці для Вас!
+380 (50) 777-95-07
+380 (98) 777-95-07
Кошик

Саджанці Кумквату (Kumquat)

"Маленька перлина сімейства цитрусових"

Кумкват, відомий також як Фортунелла або Кинкан, невеликий вічнозелений кущ, батьківщиною якого є Південна Азія.

Назва "кумкват" походить від співзвучної кантонської назви "гам гват", що в перекладі означає "золотий апельсин".

Плоди кумквата – наймініатюрніші з цитрусових, видовжені, дуже гарні, яскраві та ароматні.

Недарма цей смачний плід використовують для прикраси гарячих та холодних страв і десертів.

Смак кумквата дуже незвичайний, солодкий, з пікантною кислинкою.

У сирому вигляді його їдять разом з шкіркою, яка дуже тонка, смачна та трохи терпка.

У переробленому вигляді з кумквату готують цукати, джеми, варення, оригінальні соуси, плоди додають при приготуванні свинини, курки та риби.

Страви, приготовані з використанням кумквата, завжди виходять вишуканими, оригінальними, що мають незвичайний тропічний післясмак.

У плодах кумквату присутні вітаміни С і Р, пектинові речовини та ефірні масла.

Цікавим є те, що плоди кумквата абсолютно не містять нітрати.

Додавши кумкват в свій щоденний раціон, Ви значно поліпшите роботу своєї травної системи, знімете напругу, позбудетеся від апатії та депресивних сплесків.

З давніх часів і до цього дня кумкват активно використовують у народній китайській медицині, оскільки в його склад входять фурокумаріни, які успішно допомагають боротися з грибковими інфекціями, псоріазом та вітіліго.

Що цікаво, дивовижною властивістю кумквата, є здатність позбавляти від похмільного синдрому.

У Китаї після веселого застілля обов’язково лікуються цими фруктами.

Можливо спробуєте і Ви?

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner